Personen bag

Jeg hedder Rudi. Jeg er far, Kæreste, iværksætter, Ingeniør/filosof – også har jeg ikke være ude af balance de sidste 5 år. 

Jeg har altid haft en naturlig nysgerrighed for hvad der sker i mennesker. Hvad “trigger” os, hvad får os til at yde optimalt, hvad er go og hvad er no-go? Lige nu har jeg 54 ansatte i min virksomhed som er inden for restaurant og fødevarer. Jeg har haft flere hundrede ansatte gennem tiden. Jeg har tidligere været gift i 10 år, jeg har 2 drenge og så er jeg igang med at finde en ny indgangsvinkel til det at være i et parforhold, til hvad vores skoler skal tilbyde vores unge, til hvordan vi løser vores leder, forældre og voksen rolle.

rudi-friskSom barn, oplevede de voksne omkring mig, at jeg var udfordret. Som voksen er det gået op for mig, at det var de voksne som var udfordret. Jeg havde bare krudt i røven – jeg var godt begavet, nysgerrig og modig. Det er underligt, den måde vi kan fokuserer alt vores energi på det åbenlyse og så tage så grueligt fejl – og det sker hele tiden. I parforhold, for forældre i relationer, på skolen på arbejdspladser og mange andre steder.

Som voksen har jeg brugt de oplevelser jeg havde som barn og de oplevelser jeg har haft igennem livet, til at finde vej til en balanceret og glædelig tilværelse.
Jeg har siden jeg var helt ung, altid haft en intuitiv fornemmelse for indre ro, for at kunne føle og fornemme og så kan jeg komme til konklusioner.
Min metode er stabil og nem, men bedst af alt, den virker! Det er det balancecirklen.dk handler om.
For mig er eventyret, turen der hen og oplevelser meget vigtiger end penge. Jeg holder af at udfordre mig selv, både fysisk og mentalt. Det er der far jeg få mit drive. De sidste 20 år har jeg brugt på at drive fødevarervirksomhed. Jeg har været så heldig, at jeg har kunnet trække mig en smule tilbage, bruge mere tid på det mentale, rejse opleve og fin pudse mine teorier om balancecirklen.dk.

IMG_1299

Mit køkken i 2015. Der blev tegnet og noteret teorier på vægge og køleskabe og når en medarbejder var lidt ud af balance, så fik vi det hurtigt vendt.

Gennem Herning kommune har jeg arbejdet med børn i vanskeligheder og hjælper forældre med en lille pause. De unge og jeg arbejder med musik, matematik, elektronik, mad og en sjælden gang laver vi bare ingenting. Gennem balancevcirklen.dk vejleder jeg forældre med børn i vanskeligheder og jeg arbejder med par som er ude af balance. Desuden kan jeg hjælp dig som har problemer med dit selvværd og til sidst laver jeg lobbyarbejde for at vi skal have ændret den måde undervisningen i vores skoler er designet på.

Principperne jeg tager udgangspunkt er mine helt egne, men godt krydret med principper og teknikker fra KRAP, Prep, transaktionsanalyse, reframing, hjernens opbygning og coaching. Teknikkerne er selvfølgelig velkrydrede med min egen, ikke specielt, pædagogiske indgangsvinkel til problemløsning, konflikthåndtering og det, at nå i mål.

Jeg bryder mig slet slet ikke om ordet parterapi. Terapi er græsk og betyder skade eller sygdom. Jeg mener bestemt ikke at et forhold, som er ude af balance, er sygt eller skadet. Jeg mener heller ikke at menneskene i et forhold, som er ude af balance, har brug for at blive psykoanalyseret og skal i lange terapiforløb. Jeg tror på at mennesker kan ændre hele deres fundament, kanske enkelt ved at ændre perspektiv, eller overbevisning. Det kan godt være en svær opgave men ofte er vejen ikke så lang som den kan føles, når problemerne hober sig op.
Det jeg kan gøre for dig, dit barn, kollega eller din partner som er i krise er, at jeg kan bidrage med nye perspektiver, flere lag og metoder til at komme på rette spor og finde sin egen vej til et balanceret liv. Så længe jeg er med, lige så længe kæmper vi for ægteskabet, familien, det vi så i vores partner og det vi ser i vores børn.

>>Jeg har udviklet mine egne teorier og metoder heriblandt Balancecirklen som er et stærkt værktøj til bedre selvværd, til menneskelig indsigt og til en super stærk selvforståelse. Det er et rigtig godt værktøj til et sundt parforhold. <<

image1

Er der optrapning i konflikten/samtalen, er en “Time Out” et godt værktøj.

Det er ikke det vigtigste, at I som par er enige om at give det et forsøg. Du kan kontakte mig som dig selv, som par eller på vegne af dit barn.
Det vi snakker om er ikke terapi, sessions eller specifikke problemløsninger. Det handler om livssyn og gennemskulighed.
Hvis du er mand og synes at det er noget plader, har jeg også en kold i køleskabet til et “møde” Det skal være hyggeligt og give mening.

>> Du skal være villig til at flytte dig – Det handler om “dig” og ikke din partner.<<

Er du blevet nysgerrig på om jeg kan gøre noget for dig, dit barn eller dit forhold, så kontakt mig.

Venlig hilsen
Rudi Eriksen.